ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ

Εξειδικευμένα και άρτια καταρτισμένα συνεργεία

Στην εταιρεία Σ.ΤΕΜΕΝΟΥΓΚΑΣ διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα για την κατασκευή οποιασδήποτε τοιχοποιίας, σε κάθε κτήριο, είτε αυτό αφορά ιδιωτική κατοικία, είτε επαγγελματική στέγη.

Ως τοιχοποιία ορίζεται το στάδιο κατά την ανέγερση ενός ακινήτου, όπου γεμίζονται όλα τα στοιχεία του κτηρίου, τόσο του εξωτερικού περιβλήματος, όσο και των εσωτερικών χωρισμάτων του. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε μορφή τοιχοποιίας, από την πιο παραδοσιακή, με υλικά όπως τσιμεντόλιθους, τούβλα, τσιμεντογωνίες και χάλυβα, μέχρι τις πιο μοντέρνες, με την αξιοποίηση πορομπετόν, γυαλιού κ.ά.

Απασχολώντας εξειδικευμένα και άρτια καταρτισμένα συνεργεία, δεσμευόμαστε να φέρουμε εις πέρας, ακόμα και τις πιο απαιτητικές κατασκευές, όσο σύνθετες και αν είναι, παραδίδοντας ολοκληρωμένα έργα εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν συμφωνηθεί. Εργαζόμαστε, αποκλειστικά, με επώνυμα υλικά από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, ώστε να νιώθετε την ασφάλεια μιας στιβαρής κατασκευής που θα παραμείνει αναλλοίωτη ακόμα και με το πέρασμα πολλών ετών.

Οι δεκάδες επιτυχημένες εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια σε ολόκληρη την περιοχή της Λάρισας και γενικότερα της Θεσσαλίας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τις υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά για κάθε κατασκευή που αφορά γυψοσανίδεςψευδοροφές, τοιχοποιίες και ελαιοχρωματισμούς.